Vanaf 1 september 2019 verlaat Dr. Jellinde Vandezande onze huisartsenpraktijk. Ze heeft haar opleidingsjaar in onze praktijk goed afgerond. We wensen haar een mooie toekomst toe. We verwelkomen als nieuwe collega Dr. Dorien Van Drom. Zij start vanaf 1 september 2019 in onze huisartsenpraktijk als huisarts-in-opleiding.

 Een HAIO is afgestudeerd aan de universiteit en als arts gediplomeerd. Zij werkt de eerste twee jaar van haar loopbaan in een opleidingspraktijk in het kader van haar specialisatie in de huisartsgeneeskunde. Onze praktijk is zo’n opleidingspraktijk. Onze maatschappij heeft immers nood aan bekwame huisartsen en wij willen graag bijdragen aan hun opleiding.

Als HAIO doet Dr. Dorien Van Drom zelfstandig consultaties en huisbezoeken. U kan dus ook bij haar op consultatie gaan en/of een huisbezoek aanvragen.

In het kader van haar opleiding overlegt zij op regelmatige basis met uw huisarts. Op deze manier blijft uw huisarts permanent op de hoogte van uw gezondheidstoestand. Ook kan zij kan bij vragen steeds terecht bij één van de collega’s in de praktijk.

Uiteraard blijft u steeds de vrije keuze hebben van arts, maar de HAIO een kans geven loont de moeite: uw specifieke vraag krijgt dubbele aandacht en u kunt vaak sneller terecht.

Zoals de andere huisartsen in de praktijk heeft de HAIO inzage in uw medisch dossier zodat zij snel op de hoogte is van uw medische voorgeschiedenis. Uiteraard gelden bij de HAIO dezelfde regels van het beroepsgeheim.
 Een HAIO werkt aan dezelfde honoraria en aan dezelfde terugbetalingstarieven als uw huisarts.